Jogi nyilakozat

A Semmelweis Figyelő honlap és az azon megjelenő tartalom a Semmelweis Egyetem tulajdona illetve azok használatára a Semmelweis Egyetem jogosult. A honlapon megjelenő saját készítésű közlemények, fotók, hang- és videóanyagok a Semmelweis Egyetem híradatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. A tulajdonos fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

 

A Semmelweis Figyelő az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért azonban – különös tekintettel a külső forrásokból származó tartalmakra – a honlap szerkesztősége illetve a Semmelweis Egyetem nem vállal felelősséget.

 

A Semmelweis Figyelő honlap által közölt hírek, beszámolók, interjúk és egyéb írások kizárólag tájékoztató céllal készülnek. A honlapon található információk nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt! Közleményeink önmagukban nem alkalmasak saját diagnózis felállítására vagy öngyógyításra. A tájékoztatásból fakadó esetleges károkért - ideértve az oldal felhasználásából adódó egészségügyi problémákat is – a szerkesztőség és a Semmelweis Egyetem felelősséget nem vállal.